Sztárban Sztár - Soma búcsúzott a Sztárban Sztár szinpadáról

Éles küzdelem alakult ki a versenyzők között, végül Soma távozott a showból.
Utolsóként Soma és Nika maradt a Sztárban sztár színpadán, már csak ketten nem tudták, hogy vajon folytathatják-e a versenyt a következő héten. Végül Friderikusz Sándor - az összesítés után - Somát búcsúztatta.
A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. Hat hölgy és hat férfi - Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor - száll versenybe azért, hogy megnyerje a 'Magyarország legsokoldalúbb előadója' címet a vadonatúj, izgalmas és egyedi műsorban! A zsűri tagjai: Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk, Majka A műsor házigazdája: Friderikusz Sándor

Sztárban Sztár - Dér Heni lett a heti kieső

A Sztárban sztár első adásának nézettségével estét tudott nyerni a TV2, ami azért nem gyakori, így duplán odafigyelt a csatorna átalakuló celebjeire. A zsűrinek az AC/DC-t éneklő, nagyjából felismerhetetlen Szandi tetszett a legjobban, kiesett Dér Heni. Bereczki Zoltán George Michaelként lépett színpadra, Soma Chert énekelt, Szinetár Dóra a második Sztárban Sztár adásában az egykori Nox együttes Péter Szabó Szilviáját idézte meg. Nika egy látványos produkcióval zsebelte be a tapsokat, Pink volt a karaktere, hozzá képest Varga Viktor haloványabb volt, persze Csonka Bandiként nem is lehet akkorát alakítani. Feke Pál Pavarottit játszotta el, itt Liptai Claudia zsűritag bebizonyította, hogy valójában színésznő, mert megkönnyezte az áriát, majd felállva tapsolt a végén. A következő ítész, aki nem bírta ülve, Lakatos Márk volt, őt az egyértelműen transzvesztitának kinéző, felragasztott műmelleit mutogató Puskás Peti nyűgözte le.
A vége felé Bigát a nézők Robbie Williams szerepében láthatták, Nótár Mary pedig nem kapott túl nehéz feladatot, mégis lepontozták, Katy Perryt kellett alakítania és énekelnie, holott inkább megnéztük volna Meat Loafként vagy Rob Halfordként. Dér Heninek Rihanna jutott, szexi cuccban énekelt, csak Hajóstól kapott kilencest. Szandinak fel volt adva a lecke, Cserháti Zsuzsát alakította egy hete, most az AC/DC Brian Johnsonja jutott neki, riasztóan és egyben mókásan nézett ki, és egyedül ő kapott negyven pontot a zsűritől.
A zsűri voksai alapján az utolsó helyen Nótár Mary végzett, nem sokkal Bereczki és Dér Heni előtt. Az élmezőnyben Szandi, Feke Pál és Puskás Péter álltak a négyes pontjai alapján, a zsűriben pedig legjobban Lakatos Márk érezte magát, Majka nem sokat tett a show-hoz, nem neki való ez a bohóckodás.
Dér Heni lett a heti kieső. Jövő héten Biga Szikora Róbert lesz, Soma Elvist énekel, Nótár Mary Dolly karakterét kapta. Bereczki Mick Jagger mozgását tanulmányozza a héten, Szandinak Madonna jutott, Nika pedig a tini Szandit alakíthatja.

Sztárban Sztár 2013 - A show folytatódik - péntek 21:30

Sztárban sztár: a show folytatódik - péntek 21:30

Sztárban sztár péntek esténként a TV2-n!
Az ország legnagyobb buliján mindenkinek ott kell lennie. Ez egy olyan show, ahol senki sem az, akinek látszik. Kedvenc hazai énekeseink egyre meghökkentőbb átalakuláson mennek keresztül. Egy valaki már elbúcsúzott, de a show megy tovább rengeteg nevetéssel és lélegzetelállító produkciókkal. A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. Hat hölgy és hat férfi - Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor - száll versenybe azért, hogy megnyerje a 'Magyarország legsokoldalúbb előadója' címet a vadonatúj, izgalmas és egyedi műsorban! A zsűri tagjai: Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk, Majka A műsor házigazdája: Friderikusz Sándor

Sztárban Sztár - Péntek este több mint 2 millió nézőt ért el a Sztárban sztár

A Sztárban sztár és az Édes élet kiemelkedő nézettségének köszönhetően a pénteki napot kereskedelmi célcsoportban és teljes lakosságban is megnyerte a TV2. Péntek este startolt a Sztárban Sztár Friderikusz Sándor műsorvezetésével, a TV2 vadonatúj produkciója több mint 2 millió nézőt ért el. A Sztárban sztár és az Édes élet kiemelkedő nézettségének köszönhetően a pénteki napot kereskedelmi célcsoportban és teljes lakosságban is megnyerte a TV2.
Sikeresen indult a TV2 vadonatúj élő showműsora, amelyben magyar sztárok legendás hazai vagy külföldi előadók bőrébe bújnak. A Sztárban sztár péntek este több mint 2 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A műsor 27,1%-os közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban, ezzel piacvezető volt a sávjában, magasan megelőzve az RTL Klubot, amely 14,7%-os közönségarányt hozott a Sztárban sztár adásideje alatt.
Emellett pénteken csúcsot döntött az Édes élet, a reality műsor pénteki része az eddigi legmagasabb piaci részesedéssel, 22% SHR-rel futott. A Sztárban sztár és az Édes élet kiemelkedő nézettségének köszönhetően pénteken a TV2 volt a legnézettebb csatorna mindamellett, hogy sokan várták az m1 által közvetített Hollandia-Magyarország focimérkőzést. Teljes napot tekintve a TV2 pénteken 17,2%-os piaci részesedést ért el, míg fő műsoridőben a csatorna közönségaránya 20,4% volt.

Sztárban Sztár - Delhusa Gjon befejezte a műsort

Megkezdődött a TV2 nagyszabású zenei műsora, a Sztárban sztár. A jövő héten 11-en lépnek fel, ugyanis Delhusa Gjon kiesett.
A TV2 vadonatúj műsorában hat hölgy és hat férfi - Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor - szállt versenybe azért, hogy megnyerje a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet a műsorban. Az első körben a zsűri szavazatai alapján Puskás Péter esett volna ki, de a nézők megmentették. A verenytől Delhusa Gjon búcsúzott.
Sztárban Sztár első adásában előadott dalok:
Dér Heni: Sweet Child O’ Mine
Nótár Mary: I Will Always Love You
Delhusa Gjon - Bailamos
Bereczki Zoltán - Fekszem az ágyon
Puskás Péter - I Want’ to Break Free
Nika - Single Ladies
Varga Viktor - Rehab
Feke Pál - Szóljon hangosan az ének
Szandi - Hamu és gyémánt
Szinetár Dóra - Oops!... I Did It Again
Biga - Hófehér jaguár
Soma - Sexbomb

Sztárban Sztár - Nótár Mary a világ legnehezebb dalával birkózik - jön a Sztárban Sztár

Nótár Mary elmondta a Mokka stúdiójában, hogy ő kapta a világ egyik legnehezebb dalát, melynek már az előadása is egyfajta elismerés számára. Azt is elárulta, az általa megformált énekes nagyon magas hangszínnel rendelkezik, ami kihívás lesz Mary gyulladt hangszálainak. Delhusa Gjon pedig egy spanyol macsó bőrébe bújik majd, aki a nyolcvanas évek elején kezdte a pályáját. Ma este indul a Sztárban Sztár

Sztárban Sztár - Szinetár Dóra és második férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak

Pont került egy szakítás végére: Szinetár Dóra (36) és második férje, Bereczki Zoltán (37) hivatalosan is elváltak! Nemrégiben a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem férj és feleség többé.A a válás során Szinetár és Bereczki közt semmilyen vita nem alakult ki, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, így az ötesztendős gyermek az édesanyjával él, de mivel a szülők nem haragban váltak el, és a pici eddig is ugyannyi időt töltött édesapjával, mint a mamájával, több mint valószínű, hogy Bereczki akkor láthatja közös gyermeküket, amikor csak akarja.
A szerelmesek 2005 nyarán keltek egybe, egy étterem kertjében álló fűzfa alatt mondták ki a boldogító igent, miután A nyomorultak című színdarab próbáján első látásra egymásba szerettek. Két évre rá megszületett első közös gyermekük, Zorka. Aztán 2012 nyarán bejelentették, hogy elválnak, ezzel egy időben elkezdték árulni budakalászi otthonukat is. A 200 négyzetméteres, kétszintes, hangulatos mediterrán stílusban épült ötszobás, medencés családi házat Szinetár szülei vették a fiatal párnak.
Bereczki és akkori kedvese hét évet töltöttek el a házban, amit most 69,9 millióért árulnak.
Durván egy évig húzódott tehát a barna hajú szépség és a sármos sztár válása körüli hercehurca, és ez alatt az idő alatt a hatalmas pletykamalom szüntelenül csak őrölt, hiszen egyikük sem nyilatkozott szakításuk valódi okáról, a Szinetár–Bereczki rajongókban pedig folyamatosan élt a remény, hogy kedvenceik kibékülnek és mindent újrakezdenek, de hiába. Igaz, a színésznő és volt párja a válásuk ellenére is, a mai napig jó kapcsolatot ápolnak, vállalnak közös fellépéseket, viszonyuk teljesen harmonikus. Nem is lehetnének rosszban, hiszen a munkájuk összeköti őket, hétvégente bejárják az országot, a közönség még mindig él-hal értük.
„Olyan édesek vagytok együtt!" „Béküljetek ki!" „Mindig maradjatok együtt, titeket a Jóisten is egymásnak teremtett!" „Együtt mutatnak jól igazán!" „Igen, ők egy álompár!" „Hiába, Ti egymáshoz valók vagytok! Ez a Zoli szimpibb!" - ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal és üzenetekkel bombázták a rajongók Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt, miután Dóra a nyáron több olyan fényképet is megosztott a hivatalos rajongói oldalán, amelyeken együtt pózol exével, és amelyeken önfeledten, boldogan mosolyognak.
Nem csoda hát, hogy a színész-énekesnő és exe ismét belevágott egy újabb közös projektbe! Együtt szerepelnek a TV2 ma este induló Sztárban sztár című műsorban. Lapunk értesülései szerint kapcsolatukat még az sem befolyásolja, hogy gyakorlatilag egymás ellenfelei lesznek. Komolyan mondom, példaértékű az, ahogyan ők ketten a különválásukat kezelik. Látjuk őket a próbákon, kedvesen beszélnek egymással, tanácsokkal látják el egymást az egyéni produkciókkal kapcsolatban. Zoli igazi maximalista, akinek Dóri mindig ad a véleményére, és ez fordítva is igaz - árulta el lapunknak az egyik neve elhallgatását kérő stábtag.

Sztárban Sztár - Nótár Mary a ma este induló Sztárban sztár egyik női szereplője

A mulatós berkekben régóta ismert énekesnő immár más stílusok felé is kacsintgat. Ő lesz a TV2-n ma este induló Sztárban sztár egyik szereplője, amire már gőzerővel készül, ám a szereplést beárnyékolja szeretett nagypapájának elvesztése.  
Emlékszel, mikor énekeltél először?
12 éves koromban léptem először színpadra apukámmal és zenekarával. Nagyon élveztem a zenélést, hiszen még akkor szintetizátoroztam és vokáloztam, énekeltem is egyben. 
Hogyan indult be végül az énekesi karriered? Egy tehetségkutató versenyen indultam Budapesten ahol első helyezést értem el és ott sokan felfigyeltek rám. 
Minek köszönhető szerinted most ez az áttörés, hogy már nem csak a mulatós közönség számára ismert a neved? Először is producereimnek, Lakatos Róbertnek és Száva Ritának, ők voltak azok, akik hittek bennem és így egy kicsit más stílusok felé is elkalandoztunk, és mertünk sok zenei újdonságot is rátenni a lemezeimre. 
Mi volt életed legmeghatározóbb élménye, legyen az akár jó vagy rossz? Az elmúlt évben hunyt el nagypapám, ami a mai napig is bennem él, hiszen kiskoromban vele és nagymamámmal töltöttem el a legtöbb időt.  
Honnan indultál és hol tartasz most? Sokan tudják rólam, akik végig kísértek és kísérik most is a munkásságomat, hogy egy kis faluból származom. Én ezt sosem feledem el, hiszen az embernek mindig tudnia kell honnan jött, mert az alázat és a szerénység elvesztésével a siker és az emberek, rajongók szeretete is elveszhet, amit felém sugároznak. Az, hogy hova tartok, Isten kezében van, hiszen mindenki sorsáról csak ő rendelkezhet, így hát bízom a legjobbakban és mindent megteszek a közönség szeretetéért. Nagy utat jártam be, de most úgy érzem jó helyre kerültem és jó irányba tartok. 
Mi lenne a legnagyobb álmod szakmailag és magánéletileg?Szakmailag szeretem a kihívásokat. Úgy érzem, ez a TV2 új műsorában a Sztárban Sztárban ezt meg is mutatom, remélem nagy sikerrel. Én mindenesetre nagyon élvezem, rengeteget nevetünk. Emberileg a legfontosabb, hogy tiszta lelkű és őszinte emberek vegyenek körül. És persze szeretnék majd idővel szép családot és gyerekeket, de még évekig csak a szakmának szeretnék élni. 
Ki az az előadó, akitől a legjobban tartasz, hogy őt kapod a műsorban, és ki az, akinek a bőrébe nagyon szívesen belebújnál? Nem tartok igazán senkitől, inkább nagyon nagy kihívásként élem meg a műsor minden percét és mozzanatát. Nagy a verseny természetesen előadó és előadó között, de úgy veszem észre, ez mindenkinek inkább kihívást jelent. Szeretnék egy igazi díva bőrébe bújni, ez meg is adatik nekem az első adás alkalmával. A másik nagy álmom, hogy egy teljesen ellentétes karaktert kaphassak, mint amit én képviselek, mondjuk Cserháti Zsuzsát. Tudtad? Nótár Mary három éve él boldog párkapcsolatban, a magánéletét azonban gondosan titkolja.

Sztárban Sztár - Dér Heni sokat edz és diétázik, így tartja fitten a testét

Dér Heni egy héten ötször edz és diétázik, csak hogy bírja majd a gyűrődést a Sztárban sztár című élő műsor színpadán. Az énekesnő ugyanis nem bízza a véletlenre, ki tudja, milyen karaktert kell majd alakítania az élő show-ban...

- Már most érzem magamon, hogy sokkal erősebb, fittebb vagyok. De nehogy azt higgye valaki, hogy koplalok. Az énekléshez és az edzéshez is sok energiára van szükség, ezért eszem zöldséget és húst. Az édesség meg a cukros dolgok tiltó listán szerepelnek, rájuk sem szabad néznem. De amúgy nem is esik nehezemre - árulta el a Blikknek Dér Heni.

Sztárban Sztár - Liptai Klaudia eddig miért nem vállalta?

Liptai Claudia és Hajós András a TV2 hamarosan induló Sztárban sztár című műsorának zsűrijében ül majd. A részletekről a Mokkában meséltek. Nagyon fontos, hogy ez egy egyértelműen szórakoztató műsor. Az a lényeg, hogy a néző minél jobban szórakozzon, egyértelműen felismerje az előadókat. Szerintem, ha van egy drámai szám, az legyen drámai, ha az el lesz kenve, az nem lesz jó - magyarázta a reggeli műsorban Claudia, aki eddig mindössze egyszer zsűrizett televízióban, a Sztárok a jégen című műsorban. A műsorvezető elárulta, miért nem vállalt eddig ilyen feladatot.
Én nagyon utálom a zsűriséget, nem véletlenül nem csináltam. Nem, mert egyszerűen tudom - ugyanúgy dolgozom ebben a szakmában -, hogy micsoda meló van mögötte. És senki nem akar rossz lenni. Ezért nagyon nehéz. De talán könnyebb zsűrizni olyan embereket, akik leraktak valamit az asztalra. Tehetségkutatóban nem vállalnék zsűrizést - tette hozzá Clau.