Sztárban Sztár - A győztes Bereczki Zoltán

8. adásával véget ért a Sztárban sztár, amit végül Bereczki Zoltán nyert meg. Az utolsó adásban az előadók két-két számmal szerepeltek. Biga Oroszlán Szonjával énekelt és Bebét alakította. Szandi Korda Gyurit formálta meg Balázs Klári társaságában, Bereczki Lang Györgyi bőrébe bújt, Varga Viktor Kyle Miouge-ként mutatta meg a fenkét, Nótár Mary pedig Pussycat Dolls. A második körben Bereczki, Zorán slágerét, a Szerelemnek múlnia kellt adta elő, Biga Paul McCartney-t nyomott, Nótár Mary LL Juniort énekelt, Varga Viktor Dobrándi Ákos volt és Szandi Mariah Carey-ként lépett színpadra és alkalomhoz illően az All I Want for Christmas című számot adta elő.
Egy néző megfigyelése szerint Varga Viktor egyértelműen csak női szerepben, Nótár Mary pedig férfiszerepben az igazi.
A műsor vége felé már csak Bereczki Zoltán és Szandi állt a színpadon. Friderikusz Sándor kérdése Szandihoz mit adott neki a műsor. Számomra a Sztárban sztár egy igazi meglepetés volt, amely új színt vitt a karrierembe. A felkészülések során keményen kellett dolgozni, hogy péntekenként a legjobbat hozzam ki magamból. Bár a fellépéseimen önmagamat adtam a színpadon, ebben a műsorban mindig más énekest kellett alakítanom, ami nagyon izgalmas feladat volt számomra.Végül a nézők döntöttek a hírességek sorsáról és ők Bereczki Zoltánt választották győztesnek. A nyertes egy szobrot kapott, egy fej nélküli csontvázra hasonlító alkotást, 2 millió forintot és egy kétszemélyes utazást a Török rivéréara. Bereczki a pénznyereményét jótékony célra ajánlott fel.

Sztárban Sztár - Búcsúzóul megbömböltetik Bereczkit

Ma ér véget a Sztárban sztár, a TV2 jelenleg legnézettebb, sztáros-maszkos-beöltözős showműsora. A Bors közepesen meglepő adatokkal szolgál a költségvetés publikus tételeiről, például hogy csak a maszkok alapanyaga nyolcmilliós tételre rúgott, és az énekesek fellépőruháihoz hét és fél kilométernyi textilt használtak fel az adásfolyam során.
De igazából ezek mind másodlagos információk ahhoz képest, hogy a győzelemre legesélyesebbnek tartott Bereczki a mai Zorán-dal (A szerelemnek múlnia kell) előadása közben spontán módon elmorzsol majd néhány könnycseppet, mert véletlenül Szinetár Dórára fog gondolni.
A fináléban minden énekes két dalt ad elő, vagyis a Joe Cockert döbbenetesen élethűen alakító Bigát, a mulatós koronázatlan királynőjét, Nótár Maryt, a kérve-kéretlenül állandóan jódlizó Szandit és az Édes élettel végre befutott Varga Viktort duplán is élvezhetjük.