Sztárban Sztár - Íme a Sztárban sztár zsűrijének névsora!

Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk és Majka – ők négyen lesznek a Sztárban sztár zsűritagjai!
 A TV2 október 11-én induló, vadonatúj műsorának ítészei igazi felhőtlen szórakoztatást ígérnek a nézőknek, és maguk is kíváncsian várják, hogyan lényegülnek át a hazai könnyűzene csillagai legendás magyar vagy külföldi előadókká hétről hétre a színpadon.
Október 11-én startol a Sztárban sztár, amelynek szereplőiről és műsorvezetőjéről már lehullott a lepel, és most az is kiderül, kik ülnek majd az ítészek székeiben. A négy tagú testület tagjai: Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk és Majka. A zsűritagok izgatottan várják a produkciókat, amelyben a versenyzőket profi csapat – sminkesek, maszkmesterek, fodrászok, stylistok – segítik az elképesztő átváltozásokban, hogy kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják.
Hajós András örül annak, hogy a műsorban az egyik legfontosabb szempont a jó hangulat lesz.
- Nagyon örülök annak, hogy ebben a műsorban most nem civilek, hanem profik vannak, hogy nem emberi sorsok alakulása függ egy-egy döntésünktől. A hangsúly egészen máson van: a könnyed, nem „életbevágó” szórakoztatáson, ezt lehet majd benne nagyon szeretni – mondja Hajós András.
Liptai Claudia arra készül, hogy a nézők „hangja” lesz az ítészek között.
- Nagyon várom már a műsort, azzal együtt, hogy tudom, nem lesz könnyű feladat, főleg, mert azt gondolom, nem vagyok jó kritikus. Nagyon nehéz valaki produkciójáról véleményt mondani, úgy gondolom, én első sorban színésznőként és persze nézőként fogom értékelni, mennyire tetszik az előadás.
Majka úgy véli, négyesük remekül működik majd.
- Igazi szórakoztató műsor készül, és a mi feladatunk lesz véleményezni ebben a műsorban a produkciókat. Minden kollégával dolgoztam már együtt így, vagy úgy, ezért úgy gondolom, a mi kis négyesünk vicces lesz, ahogy ennek lennie kell!
Lakatos Márk számára megkönnyíti és egyben izgalmasabbá is teszi színházi múltja.
- Tizenéves koromban foglalkoztam színházzal, és a stylist karrierem mellett jelmeztervezőként is dolgozom. Éppen ezért nagyon izgalmasnak tartom azt a külső és belső fajta átlényegülést, amire a Sztárban sztár előadói készülnek, és ez az, amiért nagyon várom már a műsort!
A Friderikusz Sándor műsorvezetésével induló vadonatúj, izgalmas és egyedi show-ban a hat hölgy és hat férfi előadó - Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor – október 11-től száll majd versenybe azért, hogy megnyerje a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

Sztárban sztár – október 11-től péntekenként, élőben a TV2 képernyőjén!