Sztárban Sztár - Varga Győző már nem bohóckodik a jövő héten

Az énekesek ezen a héten két produkcióval is színpadra álltak és habár Wolf Kati mélyen alulteljesítette a tőle elvárt és megszokott szintet, a nézők mégis neki szavaztak bizalmat az utolsó fordulóban. A Sztárban Sztártól így ezen a héten Varga Győző búcsúzott. Peter Srámek először változott nővé és annak ellenére, hogy Tina Turner helyett inkább Celine Dionra hasonlított, nagyon átszellemült új szerepében. Havas szerint olyan pillantásokat kapott el a szlovák sráctól, hogy a saját nemi identitását is megkérdőjelezte. Csobot Adél produkciója után mindenki a terhességén lovagolt. Miközben Majka saját várandós párját is óvja, úgy a fiatal énekesnőt is féltette, amikor Liza Minnelliként táncolt egy széken. Bereczki pedig érthetetlen módon az eddigi tegezésből átváltott magázódásba Adél állapotváltozása miatt.
Rácz Gergő megint nehéz feladatot kapott, hiszen Tarkanként nem volt könnyű a török nyelvű dalszövegtanulás, ráadásul a héten gégegyulladása is kínozta, mégis remek formát hozott. Majka szerint hatalmas fejlődésen ment át a műsor kezdete óta.
Az est legütősebb előadását Gáspár Laci tette színpadra. A szokásosan nevetséges női külsőn túl, nagyon jól utánozta Cher jellegzetes hangját. Mind a négy zsűritag a maximális 10 ponttal jutalmazta érte. A jövő héti feladatok is kiosztásra kerültek. A legizgalmasabb, hogy Tóth Gabi, nővére, Tóth Vera megformálását kapta, így most visszanyal a fagyi. Wolf Kati végre újra nő lehet Koncz Zsuzsaként. A gömbölyödő pocakú Csobot Adél Taylor Swift lesz, Peter Srámek a Ladánybene27 frontemberét, László L. Miksát alakítja, Rácz Gergő Rick Astley bőrébe bújik, Gáspár Laci pedig Máté Péterként bizonyíthat.