Sztárban Sztár - Szinetár Dóra és második férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak

Pont került egy szakítás végére: Szinetár Dóra (36) és második férje, Bereczki Zoltán (37) hivatalosan is elváltak! Nemrégiben a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem férj és feleség többé.A a válás során Szinetár és Bereczki közt semmilyen vita nem alakult ki, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, így az ötesztendős gyermek az édesanyjával él, de mivel a szülők nem haragban váltak el, és a pici eddig is ugyannyi időt töltött édesapjával, mint a mamájával, több mint valószínű, hogy Bereczki akkor láthatja közös gyermeküket, amikor csak akarja.
A szerelmesek 2005 nyarán keltek egybe, egy étterem kertjében álló fűzfa alatt mondták ki a boldogító igent, miután A nyomorultak című színdarab próbáján első látásra egymásba szerettek. Két évre rá megszületett első közös gyermekük, Zorka. Aztán 2012 nyarán bejelentették, hogy elválnak, ezzel egy időben elkezdték árulni budakalászi otthonukat is. A 200 négyzetméteres, kétszintes, hangulatos mediterrán stílusban épült ötszobás, medencés családi házat Szinetár szülei vették a fiatal párnak.
Bereczki és akkori kedvese hét évet töltöttek el a házban, amit most 69,9 millióért árulnak.
Durván egy évig húzódott tehát a barna hajú szépség és a sármos sztár válása körüli hercehurca, és ez alatt az idő alatt a hatalmas pletykamalom szüntelenül csak őrölt, hiszen egyikük sem nyilatkozott szakításuk valódi okáról, a Szinetár–Bereczki rajongókban pedig folyamatosan élt a remény, hogy kedvenceik kibékülnek és mindent újrakezdenek, de hiába. Igaz, a színésznő és volt párja a válásuk ellenére is, a mai napig jó kapcsolatot ápolnak, vállalnak közös fellépéseket, viszonyuk teljesen harmonikus. Nem is lehetnének rosszban, hiszen a munkájuk összeköti őket, hétvégente bejárják az országot, a közönség még mindig él-hal értük.
„Olyan édesek vagytok együtt!" „Béküljetek ki!" „Mindig maradjatok együtt, titeket a Jóisten is egymásnak teremtett!" „Együtt mutatnak jól igazán!" „Igen, ők egy álompár!" „Hiába, Ti egymáshoz valók vagytok! Ez a Zoli szimpibb!" - ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal és üzenetekkel bombázták a rajongók Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt, miután Dóra a nyáron több olyan fényképet is megosztott a hivatalos rajongói oldalán, amelyeken együtt pózol exével, és amelyeken önfeledten, boldogan mosolyognak.
Nem csoda hát, hogy a színész-énekesnő és exe ismét belevágott egy újabb közös projektbe! Együtt szerepelnek a TV2 ma este induló Sztárban sztár című műsorban. Lapunk értesülései szerint kapcsolatukat még az sem befolyásolja, hogy gyakorlatilag egymás ellenfelei lesznek. Komolyan mondom, példaértékű az, ahogyan ők ketten a különválásukat kezelik. Látjuk őket a próbákon, kedvesen beszélnek egymással, tanácsokkal látják el egymást az egyéni produkciókkal kapcsolatban. Zoli igazi maximalista, akinek Dóri mindig ad a véleményére, és ez fordítva is igaz - árulta el lapunknak az egyik neve elhallgatását kérő stábtag.