Sztárban Sztár - Nagy Sanyi búcsúzott a Sztárban Sztárból

A második adást Koós Réka robbantotta be, aki Miley Cyrusként verte szét a berendezést. A botrányhősnő Éva kosztümjét ugyan nem vállalta be, de külalakban így is hozta a szőke énekesnőt. Hajós szerint asszonyosabban énekelt, mint Cyrus, de a többi zsűritag el volt ájulva tőle.Több ijesztő átalakulásnak is szemtanúi lehettünk. Vastag Tomi Cher-ként borzolta az idegeket, akinek Claudia meg is jegyezte, hogy túl sok férfi maradt a nadrágjában, Sipos Peti Zoltán Erikáján pedig percekig csak röhögni tudott a zsűri. Keresztes Ildikó megint tornadresszben állt a színpadra, ezúttal Pink bőrébe bújva. Bár ismét a saját hangját hallhattuk a produkcióban, a merész légtornamutatványok láttán hüledezett a közönség, Ildikó pedig extázisba esett tiniként ugrándozott, amikor 40 ponttal jutalmazták előadását. Számunkra a csúcs a mai este folyamán Pál Dénes volt, aki minden audiovizuális igényünket kielégítette Gergely Robiként. Claudia szerint lenyűgözően sétált 3 percig, Bereczki számára ez volt a tökéletes produkció és az elmaradhatatlan búgás is meg volt.
Hevesi Tamás is egy max pontos előadást hozott Andrea Bocelli-ként, amit a végén meg is könnyezett. Dukai Regina szexistennővé változott, ám Majkáék még Marilyn Monroe-ként is kevesellték kicsit, azt kérték legközelebb bátrabban lépjen a színpadra. Kökény Attila limbózott egyet Fenyő Miklós dalával, bár Tilla inkább Delhusa Gjonnak nézte. A műsorvezetőt Pásztor Anna Kóbor János maszkja is másra emlékeztette, neki azt ajánlotta, az amszterdami horror múzeumban próbálkozzon. Tóth Vera nagyon izgult, hogy a filigrán Katona Klárit kellett megelevenítenie, hiszen állítása szerint akkor volt utoljára 50 kg, amikor megszületett.
A második adás kiesője Nagy Sanyi lett, aki Mező Misi Pálinkadalával a zsűri listájának utolsó helyét foglalta el és ezen már a nézők sem változtattak.