Sztárban Sztár - Pásztor Anna lett a Sztárban Sztár kiesője

A negyedik adásra végre beértek az énekesek, nem kérdés, hogy a hangulat mostanra érte el a csúcspontját. A ma esti showt Vastag Tomi kezdte, aki eleinte aggódott, amiért bátyját, Vastag Csabát kellett alakítania, de produkciója ütős kezdésnek bizonyult. Habár Tomi elátkozottnak titulálta előadását - miután elejtette a mikrofont és a színpadon elrepedt a nadrágja -a közönség remekül szórakozott.
Sipos Peti Koós Jánosként aratott, nemcsak hangban, de látványban is hozta az elvártat. A múlt héten távozó Koós Réka édesapja pedig csak annyit tudott mondani: "ez jobb volt, mint az eredeti".
Kökény Attila végre kibújhatott a női ruhákból, habár a melegbárok közönsége rajongott érte, és ezúttal Lagzi Lajcsira hízlalták. A zsűri szokás szerint sírva vinnyogott a látványtól és még arra is jutott energiájuk, hogy porig gyalázzák a Dáridóst.
Tóth Vera megható Balázs Fecó dala is elnyerte a közönség tetszését, Pál Dénes pedig végre kilépett a komfortzónájából és Psy-ként ugrálta végig három percét, miközben legyűrte a koreai szöveget. Hevesi Tamással együtt bulizott a zsűri, amikor Szörényi Leventeként jelent meg a színpadon, sőt Claudia nem tagadta: "egy pontot le akartam dobni a ruhámat".
A zsűri szavazatai alapján három női énekes lett a sereghajtó. Keresztes Ildikó maga is bevallotta milyen bakikat vétett Michael Jackson gyerekkori énjének megformázásakor, de Pásztor Anna Marilyn Manson produkciójára is csak annyit tudtak mondani, undorító és ijesztő volt. A zsűri kevesellte a hangzást, akárcsak Dukai Regina esetében, aki Jessie J-ként nem rázta meg elégszer a fenekét és ezt Majka hiányolta is.
Habár az utolsó három helyezett előadásában mi is találtunk kivetni valót, a kieső pozíciót nem Pásztor Annának szántuk volna ezúttal. Az énekesnő mindenesetre már nyugodtan készülhet a Rising Star zsűriszerepére.