Sztárban Sztár - Dér Heni lett a heti kieső

A Sztárban sztár első adásának nézettségével estét tudott nyerni a TV2, ami azért nem gyakori, így duplán odafigyelt a csatorna átalakuló celebjeire. A zsűrinek az AC/DC-t éneklő, nagyjából felismerhetetlen Szandi tetszett a legjobban, kiesett Dér Heni. Bereczki Zoltán George Michaelként lépett színpadra, Soma Chert énekelt, Szinetár Dóra a második Sztárban Sztár adásában az egykori Nox együttes Péter Szabó Szilviáját idézte meg. Nika egy látványos produkcióval zsebelte be a tapsokat, Pink volt a karaktere, hozzá képest Varga Viktor haloványabb volt, persze Csonka Bandiként nem is lehet akkorát alakítani. Feke Pál Pavarottit játszotta el, itt Liptai Claudia zsűritag bebizonyította, hogy valójában színésznő, mert megkönnyezte az áriát, majd felállva tapsolt a végén. A következő ítész, aki nem bírta ülve, Lakatos Márk volt, őt az egyértelműen transzvesztitának kinéző, felragasztott műmelleit mutogató Puskás Peti nyűgözte le.
A vége felé Bigát a nézők Robbie Williams szerepében láthatták, Nótár Mary pedig nem kapott túl nehéz feladatot, mégis lepontozták, Katy Perryt kellett alakítania és énekelnie, holott inkább megnéztük volna Meat Loafként vagy Rob Halfordként. Dér Heninek Rihanna jutott, szexi cuccban énekelt, csak Hajóstól kapott kilencest. Szandinak fel volt adva a lecke, Cserháti Zsuzsát alakította egy hete, most az AC/DC Brian Johnsonja jutott neki, riasztóan és egyben mókásan nézett ki, és egyedül ő kapott negyven pontot a zsűritől.
A zsűri voksai alapján az utolsó helyen Nótár Mary végzett, nem sokkal Bereczki és Dér Heni előtt. Az élmezőnyben Szandi, Feke Pál és Puskás Péter álltak a négyes pontjai alapján, a zsűriben pedig legjobban Lakatos Márk érezte magát, Majka nem sokat tett a show-hoz, nem neki való ez a bohóckodás.
Dér Heni lett a heti kieső. Jövő héten Biga Szikora Róbert lesz, Soma Elvist énekel, Nótár Mary Dolly karakterét kapta. Bereczki Mick Jagger mozgását tanulmányozza a héten, Szandinak Madonna jutott, Nika pedig a tini Szandit alakíthatja.