Sztárban Sztár - Mindenki felállva ünnepelte a Sztárban sztár győztesét

Az nyert, akin a legtöbbet lehetett röhögni, és hangban sem vallott szégyent: Gáspár Laci a harmadik széria legsokoldalúbb előadója. A We Are The Worlddel nyitott a komplett kompánia, Csobot Adél Michael Jacksonként tűnt fel, Tóth Gabi Cyndi Lauperként kornyikált és vonaglott, de szegény Bruce Springsteen lemaradt. A felvételről leadott produkció után Tilla jött, egy mondata közepére keverték a főcímet, tehát este hét sem volt még, de már beakadt egy baki. De nem volt idő búslakodni, mert az ifjabb Tóth-lány Kis Grófóként bukkant fel, egy kis lakodalmas-mulatóssal, majd Auth Csillát próbálta színpadra vinni Csobot Adél, ő egy vizes telefonfülkében dalolászott Anettka-frizurával. Liptai Szolnoki Pétert, a duettpartnert dicsérte: Claudia a vállát egy műszőr tekervény díszítette, ki tudja, mi okból. Pusztító, parádés és roppant szórakoztató volt Gáspár Laci Bonnie Tylerként: a produkció elején négy táncosnő rázta a melleit elszántan, később voltak lángcsóvák, táncikáltak cowboyok, őrült mókát láttak a nézők. Majka szerint egy bangkoki, rossz, olcsó transzvesztita show-ra emlékeztetett, de azért dicsérte is, Bereczki egy őrült nőt látott benne. Srámek a Nyári gyerekekkel jött, nem nagyon passzolt ez hozzá, de legalább a háttérben ugráló fiatalok meg a tinédzser nézők jól érezték magukat. Selena Gomezként tért vissza Adél, a zsűri inkább a korábbi hetekben mutatott produkcióit dicsérte, és megjegyezték, hogy most cuki volt. A semminél ez is több, de nála nagyobb ovációt kapott Majka Belehalok című slágerét előadó Gáspár Laci. Peter Srámek eztán visszakapaszkodott a végső győzelemre esélyesek közé, olyan jól hozta Hernádi Juditot a Sohase mondd című dallal: a zsűritagok szeme kiesett, szájuk a fülükig ért. „Sokkal jobb nő, mint a Pál Dénes. El tudod képzelni, mit érzek?" – kommentálta Majka a fellépést, és kétségtelen, ha Srámek karrierje megfeneklik, a kelet-európai transzvesztita-bárokban azét össze tudja szedni a napi betevőt. Tóth Gabi eztán a Crystal együttesbe csöppent, Kasza Tibi önkritikus szavai vezették fel a dalt, belátta, hogy vállalhatatlanul mozogtak és dobálták magukat a régi klipekben. A fellépést zsűri hosszan méltatta, Tilla meg promózta egy kicsit a TV2 szilveszterét, ahol Kasza kap egy blokkot vagy egy komplett műsort.
Liptai szerint „méltán vannak ott a palettán”, mint a legszórakoztatóbb műsor. Adélt pozitív életörömnek tartotta Bereczki, Gáspár Laci viszont szerinte „maga a show.” Havas jelezte, hogy Wolf Kati volt a nagy kedvence, Majka viszont hosszan agitált Gáspár mellett, mondván, ő szórakoztatta leginkább a nézőket. A már kiesett egykori riválisok fele-fele arányban oszlottak meg Tóth Gabi és Gáspár Laci között.
A harmadik széria negyedik helyezettje Csobot Adél lett, ő ezt is vigyorogva vette tudomásul. Tóth Gabi vitte el a bronzot, nagy meglepetés nem lett tehát, egy hete is a két lány volt a harmadik-negyedik helyen. Nagyon kis különbség volt az első kettő között, a győztes, a legsokoldalúbb előadó Gáspár Laci lett, aki meg is hatódott, könnyes szemmel ünnepelt.