Sztárban Sztár - Majka miatt nem mehetett a TV2-be Vastag Csaba

Hiába szeretett volna Vastag Tominak bátyja élőben drukkolni a Sztárban sztár adásában, a rapper múltkori beszólása miatt az RTL Klub nem kockáztatott. Vastag Tomi testvére, Vastag Csaba bőrébe bújt a vasárnap esti showműsorban, amit -érthető módon- bátyja szeretett volna tesközelből is megnézni. Nemrégiben hasonló szituációban a szintén RTL Klubos Tóth Gabi is a nézőtérről drukkolt nővérének.

"Tóth Gabi engedéllyel vett részt a felvételen, a TV2-vel volt egy megállapodásunk. Elmondták, nem fognak említést tenni arról, hogy ő is ott van, nem érdekük az, hogy a jelenlétét promózzák, csak a testvérét szeretné megnézni magánemberként. Ennek ellenére körülbelül az első öt percben Majka bemondta, hogy üdvözli a nézőtéren Tóth Gabit. Nem látom értelmét annak, hogy egyezkedjünk Csabáról " - mondta el Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.
A TV2-nél kicsit másképp emlékeznek az esetre: "Tóth Gabival kapcsolatosan semmiféle hivatalos kérés nem érkezett a TV2-höz az RTL Klubtól. Nővére, Vera kívánságát respektáltuk, és egyetlen képkockán sem szerepelt. Amit tehát ígértünk, maradéktalanul be is tartottuk" – mondta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője a Blikknek.
Mindenesetre Csaba nem lehetett ott Tomika mellett; aki azért enélkül is jól szerepelt, és jövő héten is folytathatja majd a játékot.