Sztárban Sztár - Rácz Gergőnek kellett búcsúznia

Hat szóló produkció, három duett, egy kieső – így vonhatnánk mérleget a TV2 ma esti átváltozóshow-járól, ha kizárólag csak számszakilag lennénk kíváncsiak a népszerű műsorra.
De ez természetesen nincs így, hiszen ma is nagyon jól szórakoztunk, ami köszönhető többek közt a szokásosnál is sziporkázóbb Majka–Havas párosnak; az ezúttal kicsit Ábel Anitára emlékeztető Liptai Claudiának, az ezúttal is nagyon szakmaian zsűriző Bereczkinek, Gáspár Lacinak, aki Máté Péterként és Lionel Richie-ként is brillírozott; Wolf Katinak, aki Koncz Zsuzsaként énekelt ismét nagyon nagyot; a Tóth Veraként kevésbé, Diana Rossként annál inkább meggyőző Tóth Gabinak, na és persze a terhesen is elképesztően bátran ugráló Csobot Adélnak, a magyar reggae-vel megismerkedő Peter Srámeknek, és az ismét félmeztelenül színpadra lépő Rácz Gergőnek. És nem feledkezhetünk meg egészet levezénylő, Szikorának öltözött Tilláról sem, akitől az est végén megtudhattuk, hogy ki az, aki jövő héten már nem tart az egyre összeszokottabb csapattal. Ezúttal tehát Rácz Gergő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő nem folytathatja tovább a versengést.
A következő adásban Tóth Gabi Varga Miklós, Wolf Kati Celine Dion, Csobot Adél Carly Rae Japsen, Peter Srámek Péterfy Bori, Gáspár Laci pedig Donna Summer bőrébe bújik majd.